vvvs frontpage

VVVS Partners

Titel Hits
De Posten

De Posten biedt u de ruimte en de mogelijkheden om prettig en zelfstandig uw leven te leiden op de wijze en plek waar u voor kiest.

1211
Bruggerbosch

Bruggerbosch heeft een verpleeghuis voor mensen met verschillende vormen van dementie. Het huis ligt aan de rand van Enschede op een open, lichte plek, omringd door een woonwijk, een winkelcentrum en diverse groenvoorzieningen. Aan de Gronausestraat is een verpleeghuis met 34 kleinschalige woningen gerealiseerd. In elke woning wonen 6 mensen, die ieder hun eigen slaapkamer hebben. De woonkamer en de sanitaire ruimten delen ze met de andere bewoners van de woning. Bruggerbosch telt 6 straten, aan elke straat zijn 6 woningen gehuisvest.

1173
Fysio Gym Twente

FysioGym Twente is een praktijk voor (sport)fysiotherapie en sportrevalidatie. Hier wordt u op een professionele en individuele wijze onderzocht, behandeld en begeleid.

998
Ten Cate Sportboulevard Enschede

In Enschede, aan de Geessinkweg, ligt de TenCate Sportboulevard Enschede. Wilt u wielrennen, padel spelen, houdt u van hockey, basketbal of kruisboogschieten? U bent atletiekfanaat, speelt liever bowls, wilt e-gamen of handballen? Nordic walking, streetdance of de triatlon spreekt u aan? Wielrennen of voetbal? TenCate Sportboulevard Enschede heeft het allemaal. Bij elkaar!

1222
Gemeente Enschede

Officiële site met informatie over de gemeente en haar bestuur. Met elektronisch loket voor het aanvragen van een aantal diensten en producten.

1362
Enschedese Zwembaden

Op 1 januari 1996 zijn de zwembaden in Enschede verzelfstandigd en ondergebracht in NV Enschedese Zwembaden. Aandeelhouder van de NV is de gemeente Enschede. NV Enschedese Zwembaden beheert en exploiteert drie zwembaden; Zwemparadijs Aquadrome, zwembad Het Slagman en zwembad De Brug. Het Slagman dateert van 1976 en De Brug van 1977. Zwemparadijs Aquadrome werd op 13 juli 1991 geopend.

1842
Zorgverzekeraar Menzis

Zoekt u een zorgverzekering die bij u past? Sluit dan een verzekering af bij zorgverzekeraar Menzis. Uitstekende vergoedingen en goede dienstverlening.

1082
Veiligheid.nl

Wij maken ons hard voor veiligheidsproblemen die de meeste en meest ernstige letsels veroorzaken. We richten onze deskundigheid op alle veiligheidsterreinen waar gewonden en doden zijn te betreuren in Nederland.

1093
Alifa

Actief meedoen in je eigen buurt, wijk en stad. Je talenten ontwikkelen door samen met andere inwoners kansen op te pakken en mooie projecten te realiseren. Zodat jouw eigen kracht groeit. En ook buurten en wijken sterker worden. Dat is de missie van Alifa.

909
Livio

Met onze diensten en producten willen we toegevoegde waarde bieden op het gebied van zorg, wonen en gezondheid.

1090
Ariens Zorgpalet

Met ruim negenhonderd medewerkers en driehonderdvijftig vrijwilligers verlenen wij kwalitatief hoogwaardige woon-, welzijns-, zorg- en behandeldiensten in eigentijdse en duurzame woonzorgvoorzieningen aan ruim vijftienhonderd ouderen.

942
Fyon

Fyon, FYsiotherapie Oost Nederland, is ontstaan uit een samenwerking tussen Fysiotherapie Het Stadsveld, Boekelo en Deurningen. Drie praktijken met een gezamenlijke visie en missie. Vandaar dat we één naam gekozen hebben. Fyon, sterk in beweging!

 

1018
Judobond 1093
Roessingh 764
Pro-F 790
Meyra 790
Multimate 802
Brandweer Twente 1027
NISB 1382
UMC 1135